AktierBiotek aktier

2 biotek aktier med kæmpe risiko, men 900% potentiale!

Jeg får løbende henvendelser fra investorer, som ønsker tips til højrisiko aktier, der typisk enten bliver værdiløse eller giver en kæmpe gevinst. I dag har jeg fundet 2 biotek aktier, som ifølge analytikerne har et gennemsnitligt kurspotentiale på 900%.

Jeg vil starte med at slå fast, at chancen for ovenstående aktier stiger 900% er lille, det er kun såfremt deres pipeline af produkter får det forventede positive udfald og alt flasker sig.

Når det så er sagt, har de fleste investorer nok nogle aktier, der ofte betegnes som “frimærker” eller “lotteri-kuponer” i deres portefølje, altså aktier der kan gøre småbeløb til potentielle kæmpe afkast.

Jeg har gjort det til en regel, at mine frimærker skal være deciderede asymmetriske investeringer. Altså hvor den potentielle gevinst er væsentlig større end det eventuelle tab.

Hvis du ikke har læst mit indlæg omkring asymmetrisk investering, vil jeg stærkt råde dig til at gøre det via følgende link, inden du læser videre:

Jeg bruger finviz.com, for at kunne screene diverse aktier. Såfremt jeg finder nogle, jeg mener er tilpas spændende, tjekker jeg deres pipeline og læser indgående om de eksisterende samt kommende produkter, der forventes at stå foran en eventuel godkendelse.

Hvis selskabet fortsat fremstår attraktivt, benytter jeg tipranks.com, for at få en ide omkring analytikernes 12 måneders kursmål. Det gennemsnitlige kursmål skal minimum være på 300% og der skal mindst være 2 (eller helst 3) analytikere der har en aktuel købsanbefaling på det pågældende selskab.

Se nedenstående billede. Her kan du se jeg er ved at tjekke Neos Therapeutics.

Som det fremgår på billedet, markeret med røde ringe, er der i skrivende stund 3 analytikere der dækker aktien. Alle 3 har en købsanbefaling og deres gennemsnitlige 12 måneders kursmål, indikerer et upside potentiale på 954%!

Hvis du synes Neos virker spændende, kan du se deres hjemmeside og pipeline via følgende link: https://www.neostx.com/products-pipeline/

Nedenstående billede viser endnu et eksempel. Her er jeg ved at tjekke Seelos Therapeutics.

Som det fremgår på billedet, igen markeret med røde ringe, er der aktuelt 2 købsanbefalinger og analytikernes gennemsnitlige 12 måneders kursmål, indikerer et upside potentiale på 884%!

Hvis du synes Seelos Therapeutics virker spændende, kan du se deres hjemmeside og pipeline via følgende link: https://seelostherapeutics.com/pipeline/

For god ordens skyld, skal jeg informere om jeg selv ejer aktier i både Neos Therapeutics og Seelos Therapeutics Inc. De købes begge på NASDAQ, med følgende tickere: NEOS og SEEL.

Pas altid på med at investere i selskaber som de ovenstående. Som jeg har beskrevet i flere af mine tidligere indlæg, er det ikke et tilfælde, at disse selskaber har en så lav aktiekurs i skrivende stund. Ingen selskaber børsnoterer sig til en kurs på 1 USD og det er derfor gentagne fejl og skuffelser, som har ført til den lave kurs.

Dette er investeringer af højeste risiko. Personligt ville jeg aldrig satse mere end jeg kan tåle at tabe.

Hvis du ønsker at blive inspireret af eller direkte kopiere min portefølje på Etoro, skal du blot oprette en bruger og søge på MKollerup og tryk “Kopier”. Det er gratis og din portefølje vil automatisk følge min. Mindste beløb er 200 USD. Jeg skriver ugentlige opdateringer og gode råd derinde.

De bedste hilsner 

Martin, Finansblog.dk 

Disclaimer:  

INGEN af mine indlæg må ses som en købsanbefaling. Det skal blot ses som inspiration. Jeg er hverken autoriseret til eller kvalificeret til decideret rådgivning. Jeg tager forbehold for tastefejl, misforståede eller misfortolkede informationer mv. Du bør altid selv undersøge mine påstande til bunds. 

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button