AktierBiotek aktier

3 højrisiko aktier!

Dagens indlæg skulle egentlig omhandle, hvordan du kommer i gang med at investere og mit forslag til en “begynder” portefølje. I mellemtiden har der dog, været så mange positive tilbagemeldinger, omkring mine seneste indlæg om asymmetrisk investering og mange investorer, har ønsket flere konkrete højrisiko aktietips.

Derfor har jeg efter disse forespørgsler valgt, at imødekomme dette og komme med yderligere 3 konkrete forslag til asymmetriske investeringer, som godt kan betegnes som højrisiko aktier.

Det er denne slags aktier, der i princippet kan gøre småpenge til kæmpe beløb. Hvis du ikke har læst mine andre indlæg omkring dette emne, vil jeg stærkt råde dig til at klikke på følgende 2 links, inden du læser videre:

https://www.finansblog.dk/asymmetrisk-investering-vejen-til-hoejere-afkast/

https://www.finansblog.dk/asymmetrisk-investering-fortsat/

I de 2 ovenstående indlæg, fremgår det hvordan jeg screener markedet, så det vil jeg ikke gå yderligere ind i. I dag skal vi se på 3 biotekselskaber og hvorfor jeg mener lige netop de 3, kan defineres som asymmetriske investeringer.

Jeg har jo altid min 3-3 regel, som går ud på mindst 3 analytikere har en købsanbefaling med mindst 300% upside potentiale. Se nedenstående eksempel.

I ovenstående billede, kan du se jeg er ved at tjekke Miragen Therapeutics på tipranks.com. Som det fremgår, markeret med rødt, er der aktuelt 5 købsanbefalinger. Dette giver en samlet Strong Buy anbefaling.

Derudover fremgår det også, igen markeret med rødt, at analytikernes gennemsnitlige 12 måneders kursmål, indikerer et upside potentiale på 481%. Dette er et klokkeklart eksempel på en asymmetrisk investering, da den potentielle gevinst er væsentlig højere end det potentielle tab!

Hvis du vil se mere omkring Miragen Therapeutics, kan du se deres hjemmeside og ikke mindst pipeline via følgende link: http://www.miragen.com/pipeline/

Det andet selskab vi skal se på i dag, er Scynexis, se nedenstående billede.

Som det fremgår, markeret med rødt, er der i skrivende stund 4 købsanbefalinger og dette giver igen en samlet Strong Buy anbefaling. Derudover fremgår det også, igen markeret med rødt, at disse analytikeres 12 måneders kursmål, indikerer et upside potentiale på 513%.

Hvis du vil lære Scynexis bedre at kende, kan du se deres hjemmeside og pipeline på følgende link: https://www.scynexis.com/pipeline

Det tredje og sidste selskab vi skal se på i dag, er Biolinerx. Se nedenstående billede.

Som det fremgår af ovenstående, markeret med rødt, er der i skrivende stund 3 købsanbefalinger, som dermed score et samlet Strong Buy. Derudover fremgår det også, igen markeret med rød ring, at analytikernes 12 måneders kursmål, indikerer et upside potentiale på 562%.

Alle 3 omtalte aktier, rummer et væsentligt potentiale men dermed også en særdeles høj risiko. Pas på med at kaste for mange penge efter disse højrisiko aktier.

Tak fordi du læste med. Og tak for den store opbakning og interesse for min blog. Jeg vil gøre hvad jeg kan, for at holde dig opdateret og komme med inspiration.

For god ordens skyld, skal jeg informere om jeg selv ejer aktier i Miragen Therapeutics, Scynexis og Biolinerx. De købes på NASDAQ børsen, med følgende tickere: MGEN, SCYX og BLRX.

De bedste hilsner 

Martin, Finansblog.dk 

Disclaimer:  

INGEN af mine indlæg må ses som en købsanbefaling. Det skal blot ses som inspiration. Jeg er hverken autoriseret til eller kvalificeret til decideret rådgivning. Jeg tager forbehold for tastefejl, misforståede eller misfortolkede informationer mv. Du bør altid selv undersøge mine påstande til bunds. 

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Check Also
Close
Back to top button