AktierBiotek aktier

3 højrisiko aktier, der iflg analytikerne vil 5-dobles

Det er noget tid siden, jeg har skrevet om højrisiko biotek-aktier, men i en nylig screening, fandt jeg frem til 3 meget interessante.

Faste læsere, vil erindre jeg løbende kommer med inspiration til små høj høj risiko biotek aktier, som typisk bliver til alt eller intet.

Hvis det er første gang du læser med, vil jeg stærkt anbefale dig at læse mit tidligere indlæg omkring asymmetrisk investering. Det vil gøre dig i stand til at forstå selve begrebet og ikke mindst baggrunden for samt fordelen ved at investere på denne måde. Se følgende link:

Asymmetrisk investering, vejen til højere afkast! – Finansblog.dk

Så alt baggrund og andet vigtig relevant info, må du finde i ovenstående link. Vi går direkte til sagen.

Jeg bruger finviz.com til at screene efter potentielle interessante aktier. Når det drejer sig om højeste risiko aktier, vil jeg gerne have en indikation af hvor højt analytikerne, mener de kan stige inden for 12 måneder.

De analytikere der følger/dækker aktien, har oftest et 12 måneders kursmål på den og dette dannes ud fra deres indsigt i selskabet og deraf forventninger til omsætning, evt. indtjening osv.

Hvis jeg mener kursmålet indikerer et stort nok potentiale,(mindst 300%) kigger jeg dybere ind i selskabet. Det gør jeg ved at finde evt. analyser og kommentarer, screene hele hjemmesiden, forholde mig til ledelsen, deres pipeline, deres udtalelser, tidligere resultater og potentialet generelt.

For at finde kursmålet og dermed tjekke om det givne selskab overhovedet er energien værd at undersøge nærmere, bruger jeg tipranks.com.

Som altid, vil jeg gerne understrege intet på bloggen må ses som en anbefaling. Disse aktier er af højeste risiko og bør højst fylde en meget lille del af en portefølje.

Jeg vil i det følgende vise dig de 3 aktier, der røg igennem nåleøjet.

Den første ultra risikable aktie vi skal se på er Diamedica Therapeutics, (ticker: DMAC). Som det fremgår via nedenstående billede, er der aktuelt 5 købsanbefalinger med et gennemsnitligligt 12 måneders potentiale på over 500%!

Hvis du ønsker at se deres pipeline af, forhåbentligt kommende succesfulde produkter, og læse mere om selskabet, kan det gøres via følgende link:

Pipeline :: DiaMedica Therapeutics, Inc. (DMAC)

Den næste høj risiko aktie vi skal se på er Catalyst Biosciences (ticker: CBIO), se venligst nedenstående:

Som du kan se, er der aktuelt 4 købsanbefalinger, med et forventet 12 måneders kursmål svarende til 500%.

Hvis du ønsker at læse mere om pipepine og selskabet, kan du gøre det via følgende link:

Science – Catalyst Biosciences

Den sidste høj risiko investering vi skal på er Baudax Bio. (ticker: BXRX).

Baudax Bio har i skrivende stund 3 købsanbefalinger samt et 12 måneders kurspotentiale, der indikerer en upside på 465%.

Hvis du vil læse mere om Baudax Bio, kan du gøre det via følgende link:

Product Portfolio :: Baudax Bio, Inc. (BXRX)

Tak fordi du læste med.

Obs følgende indlæg, vil formentlig også have din interesse:

4 højrisiko aktier som ifølge analytikerne mindst vil 3 dobles – Finansblog.dk

Hvis du ønsker at blive inspireret af eller direkte kopiere min portefølje på Etoro, skal du blot oprette en bruger og søge på MKollerup og tryk “Kopier”. Det er gratis og din portefølje vil automatisk følge min. Mindste beløb er 200 USD. Jeg skriver ugentlige opdateringer og gode råd derinde.

Hvis du ønsker at vide, hver gang jeg offentliggør et nyt indlæg på min blog, kan du følge mig på instagram: finansblog.dk.

De bedste hilsner 

Martin, Finansblog.dk 

Disclaimer:  

INGEN af mine indlæg må ses som en købsanbefaling. Det skal blot ses som inspiration. Jeg er hverken autoriseret til eller kvalificeret til decideret rådgivning. Jeg tager forbehold for tastefejl, misforståede eller misfortolkede informationer mv. Du bør altid selv undersøge mine påstande til bunds. 

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button