AktierBiotek aktier

4 højrisiko aktier som ifølge analytikerne mindst vil 3 dobles

Jeg har screenet markedet for højrisiko aktier. Her er der mulighed for et fantastisk afkast, men det er bestemt også muligt aktierne bliver værdiløse. Det er alle selskaber, som har en meget lav markedsværdi og er direkte afhængige af deres produkter bliver godkendt.

I oktober 2020, skrev jeg et indlæg omkring et 2 biotek aktier, der på daværende tidspunkt havde potentiale til at stige 900%. Den ene i indlægget, var Seelos Therapeutics. Den er siden steget over 550%. Den anden var Neos Therapeutics som i mellemtiden er merget med Aytu.

Denne har ikke rørt sig noget nævneværdigt, men selv hvis den var gået konkurs, ville du stadig have tjent gode penge gennemsnitsligt og slået markedet markant, bare fordi den ene (Seelos) ramte plet.

Princippet handler igen om asymmetrisk investering. Det er et emne jeg har skrevet om gentagne gange på bloggen, senest i forbindelse med kryptovaluta. Det er altafgørende, at din potentielle gevinst er væsentlig større end dit potentielle tab.

Hvis du er ny på bloggen, vil jeg stærkt råde dig til at læse mit indlæg som introducerer baggrunden for asymmetrisk investering. Klik evt. på følgende link:

Asymmetrisk investering, vejen til højere afkast! – Finansblog.dk

I dag skal vi som sagt se på 4 biotek aktier med potentiale til 3-5 doblinger i løbet af de kommende 12 måneder.

Husk på det er høj risiko, hvor du kun bør investere, hvad du vil risikere at miste. Disse selskaber er billige og lavt prissat af en årsag. Intet selskab børsnoterer sig til omkring kurs 1 USD, så det er gentagne skuffelser, der har drevet kurserne hertil.

Jeg bruger primært finviz.com til at screene diverse selskaber. Når jeg så har fundet nogle, der virker spændende bruger jeg tipranks.com. Denne side giver mig en ide om potentialet. De analytikere der dækker aktien, giver et 12 måneders kursmål. Min tommelfingerregel hedder 3×3, hvilket vil sige at MINDST 3 analytikere skal have en købsanbefaling og med MINDST 300%.

Hvis dette opfyldes, begynder jeg at se mere specifikt på selve selskabet. Jeg researcher dem overordnet og forholder mig til deres pipeline produkter, potentialet for salg og vækst, såfremt de godkendes mm.

Nu kan vi se på et konkret eksempel.

På ovenstående billede, er jeg ved at tjekke 9 Meters Biopharma. Som det fremgår, markeret med sorte ringe, er der i skrivende stund 4 købsanbefalinger, hvilket svarer til strong buy. Derudover har de aktuelt tilsammen et gennemsnitligt 12 måneders kursmål på 354%. Hvis du ønsker at se deres hjemmeside og ikke mindst pipeline for produkter ud, så tryk på følgende link:

Pipeline – 9 Meters Biopharma, Inc. Gastrointestinal platform company

9 Meters Biopharma kan købes via ticker NMTR.

Nu skal vi se på et andet selskab, som også opfylder min regel.

Som det fremgår på ovenstående billede, markeret med sorte ringe, har Soleno Therapeutics aktuelt 3 købsanbefalinger, som igen giver et samlet strong buy. Derudover indikerer det gennemsnitlige 12 måneders kursmål et potentiale på 508%. Hvis du ønsker at læse mere om deres pipeline og selskabet generelt, kan du trykke på følgende link:

Clinical Trials – Soleno

Soleno Therapeutics købes via ticker SLNO.

Videre til den tredje kandidat, Applied Genetic Technologies.

Som det fremgår på ovenstående billede, markeret med sorte ringe, er der i skrivende stund 5 købsanbefalinger på aktien, hvilket giver et samlet strong buy. Derudover er der et gennemsnitligt 12 måneders kurspotentiale på 376%. Hvis du vil se mere omkring pipiline og selskab generelt, tjek da følgende link:

Pipeline (agtc.com)

Applied Genetic Technologies kan købes via ticker AGTC.

Så er vi nået til det sidste selskab, CohBar.

Som det fremgår via ovenstående, er der aktuelt 3 købsanbefalinger. Analytikernes samlede gennemsnitslige 12 måneders kursmål, indikerer et solidt potentiale på 475%. Hvis du vil læse mere om selskabet og pipeline, kan du gøre det via følgende link:

Pipeline :: CohBar, Inc. (CWBR)

CohBar kan købes via ticker CWBR.

Det var alt for i dag. Vær opmærksom på disse yderst risikable aktier, kun bør fylde en mindre del af en portefølje. Det er små illikvide selskaber, der kan få brug for kapital gentagne gange og dermed udvande deres aktionærer. Det er små lottokuponer, der kun bør kastes småpenge efter.

Når det så er sagt, er det meget typiske eksempler på asymmetriske investeringer, hvor det som regel ender med alt eller intet. Bare én enkelt stor vinder, vil påvirke porteføljen markant positivt.

Hvis du ønsker at blive inspireret af eller direkte kopiere min portefølje på Etoro, skal du blot oprette en bruger og søge på MKollerup og tryk “Kopier”. Det er gratis og din portefølje vil automatisk følge min. Mindste beløb er 200 USD. Jeg skriver ugentlige opdateringer og gode råd derinde.

Hvis du ønsker at vide, hver gang jeg offentliggør et nyt indlæg på min blog, kan du følge mig på instagram: finansblog.dk.

De bedste hilsner 

Martin, Finansblog.dk 

Disclaimer:  

INGEN af mine indlæg må ses som en købsanbefaling. Det skal blot ses som inspiration. Jeg er hverken autoriseret til eller kvalificeret til decideret rådgivning. Jeg tager forbehold for tastefejl, misforståede eller misfortolkede informationer mv. Du bør altid selv undersøge mine påstande til bunds. 

Related Articles

3 Comments

  1. Hej Martin,

    Kan du ikke snart lave en guide til hvordan du screener på finviz?😁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button