Aktier

Denne højrisiko aktie kan mindst 10 dobles!

I dag skal vi se på endnu en højrisiko aktie, som jeg mener har en særdeles god risk/reward. Vi er inden for sundhedsindustrien og jeg har sjældent set en så gunstig mulighed.

Hvis du ikke har læst mit første indlæg omkring disse meget højrisiko aktier, vil jeg råde dig til at gøre det. Se følgende link omkring den første af de 14 aktier:

14 aktier jeg ejer med ALLER højeste risiko! (IKKE biotek) – Finansblog.dk

Selvom jeg lovede, der ville være flere aktier pr. indlæg, formodede jeg, du foretrækker hurtigere udgivelse med en enkelt af gangen 🙂

I dag skal vi se på NanoX Imaging, som potentielt vil revolutionere og transformere en meget spændende del af medicinal branchen med deres banebrydende teknologi.

Denne “niche” inden for medicinal branchen, har ikke set nævneværdige fremskridt i (100 år!, bogstaveligt talt) og derfor er der også rigtig mange skeptikere. Nogle mener NanoX’s mission er umulig, andre mener det må være “snyd”. Vurder selv, når du har læst indlægget til ende og evt. suppleret med din egen research, som jeg altid vil råde dig til.

Vi taler om et gennembrud af dimensioner, som vil være absolut livsændrende for millioner mennesker i hele verden.

Nano-X Imaging Ltd, ticker: NNOX

Aktuel aktiekurs: 22,57 USD

Markedsværdi: 1,080 mia. USD

Her i dette tilfælde, er omsætning og andre finansielle tal fuldstændig ligegyldige, for det handler om et produkt der skal godkendes.

NanoX mener de har opfundet en måde, hvorpå den traditionelle måde at scanne på, bliver fuldstændig overflødig.

2/3 af hele verden har på nuværende tidspunkt ingen eller meget beskeden adgang til scannere, såsom røntgen, CT og lignende. Dette vil Nanox ændre. For at give et eksempel på deres banebrydende teknologi, kan de på et minut opsamle og sammensætte data, der danner en 3D model af en given persons krop. Denne kan man så scrolle igennem og nemmere se selv helt små tegn på fx tumorer.

Hvis man skal kunne ændre en hel branche, skal noget som regel være 10 gange bedre eller 10 gange billigere. Nanox’ produkt opfylder begge dele. Det vidner om det enorme potentiale. De traditionelle maskiner er meget komplekse, tunge og dyre. Denne kombinationen, gør det meget besværligt for mange lande at erhverve dem eller benytte dem.

Maskinen, som Nanox producerer forventes at koste omkring 10.000 USD, sammenlignet med den nuværende på over 1 million USD!

NanoX planlægger en såkaldt subscribtion model, altså abonnements løsning, hvor man betaler pr scan. Dette er et rigtig smart træk, for det vil løbende indbringe dem indtægter. Det vil også være nemmere for de der vælger at købe produktet. For engangsinvesteringen er til at tage og føle på. Men de løbende omkostninger, vil løbe op og forgylde Nanox.

Nanox kommer således til at levere et produkt og derefter agere som en Platform as a Service, hvor hvert scan koster 40 USD, baseret på de nuværende kontrakter.

Hvorfor skulle sundhedsinstitutioner finde Nanox interessant? Fordi tidlig diagnosticering vil fange sygdomme i tidligt fase og stadie. Dermed mindskes risikoen for, det i sidste ende bliver meget dyrere for samfundet. Desværre handler sundhed og sygdomme jo også om økonomi.

Med stifter Ran Poliakine ombord, består teamet hos Nanox af veteraner fra fx Generel Eletrics og Philips med et indgående kendskab til og erfaring fra industrien. Hvis du Googler Ran Poliakine, vil du kunne læse om en serie iværksætter med utallige selskabs succeser bag sig.

Af partnere kan nævnes FUJI, Foxconn og SK telecom. Specielt FUJI, kender de fleste af os, som et Japansk selskab der er et af verdens største. Alene pga. FUJI mener jeg vi kan afskrive ord som “snyd”. Man må antage FUJI’s advokater har sat sig grundigt ind i Nanox inden markante investeringer.

Et sådant livsændrende og disruptivt produkt, med et SÅ stort total adresserbart marked kombineret med en så LAV markedsværdi, krydret med et erfarent team og partnerskaber med særdeles prominente virksomheder, vil IKKE give et afkast på 20%. Vi taler igen om alt eller intet. Hvis eller i mine øjne, NÅR NanoX slår igennem, kan din investering nemt mindst 10-dobles, hvis ikke 50-dobles!

Hvis du ønsker at vide mere eller se helt konkret hvad teknologien består af mm, kan det gøres via følgende link:

Nanox.vision | Advanced Medical Imaging Systems

Skeptikere fyldte meget for et års tid siden, da der blev udgivet nogle reporter af relativ profilerede research huse, som påstod de havde talt med radiologer og at teknologien ikke var mulig. Som svar på dette, valgte Nanox at arrangere et live event, hvor de demonstrerede foran hele verden, hvordan det fungerer. Det lukkede munden på de fleste.

Jeg vil lige tilføje, at det er helt almindeligt, vi ser mange skeptikere og i særdeleshed også fagfolk. Hvis du hele dit liv har arbejdet med en vis teknologi og kender den udenad, vil du, uagtet din profession og intelligens, være tilbøjelig til at være skeptisk over for noget nyt. Men af og til ser vi altså teknologi, som ændrer alt. Det sker mere og mere og hurtigere og hurtigere i takt med kunstig intelligens og teknologi generelt bliver bedre.

Lad nu være med at investere børneopsparingen eller lånte penge. Hvis casen var så simpel og sikker, ville aktiekursen allerede være stukket af. Vi taler om en kæmpe risiko, men i mine øjne virkelig risikoen værd. Det er en asymmetrisk investering af dimensioner, som nærmest kan sammenlignes med kryptovaluta. Så risikabel mener jeg den er.

Den største risiko er at Nanox IKKE opnår den forventede FDA godkendelse og dermed det endelige bevis på deres produkt rent faktisk virker.

Hvis du ønsker at vide, hver gang jeg offentliggør et nyt indlæg på min blog, kan du følge mig på instagram: finansblog.dk.

Hvis du ønsker at blive inspireret af eller direkte kopiere min portefølje på Etoro, skal du blot oprette en bruger og søge på MKollerup og tryk “Kopier”. Det er gratis og din portefølje vil automatisk følge min. Mindste beløb er 200 USD. Jeg skriver ugentlige opdateringer og gode råd derinde.

De bedste hilsner 

Martin, Finansblog.dk 

Disclaimer:  

INGEN af mine indlæg må ses som en købsanbefaling. Det skal blot ses som inspiration. Jeg er hverken autoriseret til eller kvalificeret til decideret rådgivning. Jeg tager forbehold for tastefejl, misforståede eller misfortolkede informationer mv. Du bør altid selv undersøge mine påstande til bunds. 

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Check Also
Close
Back to top button