AktierBiotek aktier

Endnu 3 aktier med kæmpe potentiale!

Hvis du, ligesom mig, ikke kan få nok af asymmetrisk investering og højrisiko aktier med kæmpe potentiale, er dagens indlæg formentlig interessant for dig.

Jeg har de seneste uger givet jer en del konkrete højrisiko aktietips og håber du selv har researchet dem yderligere og synes de er ligeså spændende som jeg. Som tidligere nævnt, i mine indlæg omkring asymmetrisk investering, mener jeg du bør have en lille portefølje af fx 12 forskellige aktier.

På den måde opnår du en rimelig spredning og husk nu du kun bør investere småbeløb og penge, du kan tåle at tabe. Disse aktier er billige af en årsag. Ingen selskaber børsnoterer sig til 1 USD eller mindre. Gentagne skuffelser over lang tid, har ført til den lave kurs.

Det er dog lige præcis disse aktier, der kan mangedobles hvis man rammer rigtigt. Faktisk behøver du ikke ramme rigtig særlig mange gange, før det ændrer dit afkast markant! Jeg har selv oplevet det flere gange, fx med Novavax som 45-doblede, inden for 10 måneder.

Uanset hvordan det var gået med resten af selskaberne i min portefølje, havde jeg slået markedet med afstand, bare pga. denne ene succesfulde investering.

I dag skal vi se på 3 biotekselskaber som opfylder mine følgende 3 kriterier for en spændende asymmetrisk investering. Selskabet skal have en pipeline med spændende produkter, en markedsværdi på max 500 mio. USD og leve op til min egen 3-3 regel. Altså at minimum 3 analytikere skal have en købsanbefaling, med et upside potentiale på mindst 300%.

Det er relativ få aktier der opfylder mine regler, men da jeg bruger rigtig mange timer dagligt på aktiemarkedet, har jeg næsten altid en håndfuld spændende aktier, som jeg tror de færreste investorer kender til.

Først skal vi se på Galmed Pharmaceuticals. Nedenfor kan du se jeg tjekker den på tipranks.com.

I ovenstående billede, fremgår det, markeret med rødt, at der i skrivende stund er 3 analytikere der har en købsanbefaling. Dette giver en samlet “Stærk køb” anbefaling.

Det fremgår også, igen markeret med rødt, at analytikernes gennemsnitlige 12 måneders kursmål, indikerer et upside potentiale på 456%! Hvis dette har vakt din interesse, kan du læse mere om Galmed via følgende link: https://galmedpharma.com/research/

Det andet selskab vi skal se på i dag, er ObsEva, se nedenstående.

Her kan du se, markeret med rødt, at der aktuelt er 5 anbefalinger på ObsEva, 2 Hold og 3 køb. Dette giver samlet en moderat købsanbefaling.

Derudover fremgår det også, igen markeret med rødt, at analytikernes gennemsnitlige 12 måneders kursmål, indikerer et upside potentiale på 479%!

Hvis du fortsat synes ObsEva virker interessant, kan du se deres hjemmeside og ikke mindst pipeline på følgende link: https://www.obseva.com/our-pipeline-overview/

Det tredje og sidste selskab vi skal se på i dag, er Genocea Biosciences.

I det ovenstående billede, fremgår det, markedet med rødt, at Genocea i skrivende stund har 4 købsanbefalinger, hvilket giver en samlet “Stærkt køb” anbefaling.

Derudover fremgår det også, igen markeret med rødt, at de 4 analytikeres gennemsnitlige 12 måneders kursmål, indikerer et upside potentiale på 383%!

Hvis du vil læse mere om Genocea Biosciences, kan du tjekke deres hjemmeside og pipeline på følgende link: https://www.genocea.com/pipeline

Det var de 3 højrisiko aktier, jeg havde valgt for i dag. Husk nu de rummer en væsentlig risiko, men også en potentiel kæmpe gevinst. Hvis du vil læse mere og ønsker flere tips, kan du klikke på følgende links:

https://www.finansblog.dk/asymmetrisk-investering-vejen-til-hoejere-afkast/

https://www.finansblog.dk/asymmetrisk-investering-fortsat/

https://www.finansblog.dk/3-hoejrisiko-aktier/

For god ordens skyld, skal jeg informere om jeg selv ejer aktier i Galmed Pharmaceuticals, ObsEva SA og Genocea Biosciences. De købes på NASDAQ børsen, med følgende tickere: GLMD, OBSV og GNCA.

De bedste hilsner 

Martin, Finansblog.dk 

Disclaimer:  

INGEN af mine indlæg må ses som en købsanbefaling. Det skal blot ses som inspiration. Jeg er hverken autoriseret til eller kvalificeret til decideret rådgivning. Jeg tager forbehold for tastefejl, misforståede eller misfortolkede informationer mv. Du bør altid selv undersøge mine påstande til bunds. 

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button