Generelt

Hvem er jeg og hvorfor denne blog?

Jeg hedder Martin og jeg har en udpræget interesse for aktier og investering generelt. Min store interesse betyder jeg dagligt bruger 4-5 timer på at studere og læse omkring fremtidstendenser, aktie og -markedsanalyser samt meget mere.  

For at tilegne og ikke mindst opretholde den aktuelt fornødne viden, holder jeg mig opdateret via tonsvis af forskellige hjemmesider og abonnerer på utallige nyhedsbreve. Derudover læser jeg mange bøger og lytter til rigtig mange podcasts.  

I min daglige stræben efter højst muligt afkast, er det gået op for mig, der i skrivende stund, ikke findes nogen danske hjemmesider eller generelt informationskilder af høj nok kvalitet. 

Jeg mener alt for ofte de danske investorer “nøjes” med de danske, til tider, kedelige aktier og den gængse dansker er tilfreds, såfremt han eller hun blot følger markedsafkastet på gennemsnitlig 7-8% om året.  

Jeg har investeret i 12 år og har dermed et indgående kendskab til markedet. Jeg har over tid også formået at slå markedet. Jeg vil i denne blog, give dig alle de gode råd og information, der forhåbentlig også vil gøre dig i stand til at slå markedet over tid.  

Så denne blog er for dig, der ønsker nyttig og spændende information, om en masse spændende aktier, men hvor du ikke selv har tid eller lyst til at bruge nok timer på at få overblikket.  

De bedste hilsner 

Martin, Finansblog.dk 

Disclaimer:  

INGEN af mine indlæg må ses som en købsanbefaling. Det skal blot ses som inspiration. Jeg er hverken autoriseret til eller kvalificeret til decideret rådgivning. Jeg tager forbehold for tastefejl, misforståede eller misfortolkede informationer mv. Du bør altid selv undersøge mine påstande til bunds. 

4 Comments

 1. Hej Martin
  Tak for dit indlæg. Jeg formoder at du i en vis grad anvender teknisk analyse til at finde dine investeringer, hvilket jeg også gør. Jeg søger også aktier i meget små selskaber som du. Eftersom du selv nævner selskabet NVAX som en højdespringer, er der i forløbet med at søge disse aktier også gået op for mig at evt. katalyst plays kan have vældig stor interesse i denne sammenhæng. Jeg har dog endnu ikke fundet en metode til at finde en sådan evt. katalyst for et selskab. Har du gjort dig nogle erfaringer på det punkt? mvh
  Flemming

  1. Hej Flemming. Tak for din kommentar. Jeg abonnerer bl.a. på et gratis nyhedsbrev, der hedder BioPharmCatalyst. Det vil jeg anbefale dig, da det gør det overskueligt at følge nøje uge for uge, hvilke biotekselskaber, der har hvilke katalysatorer i nærmeste fremtid. Bedste hilsner Martin

 2. Hej Martin,

  Jeg begynder, at læse med idag.
  Jeg glæder mig til, at blive klogere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button