AktierInvestering

Inspiration til små spændende aktier

I dagens indlæg, kan du læse om mine bedste investeringer. Efterfølgende vil du få mit bud på nogle aktier, jeg mener du bør undersøge nærmere. Det er aktier, de færreste har hørt om og kender til.

Jeg har i al beskedenhed formået at finde en del vindere, inden de blev vindere. Jeg bruger utallige timer af mit liv på at læse om markedet samt diverse aktier og ind imellem støder jeg på nogle rigtig spændende aktier.

De seneste år, har jeg har ramt plet rigtig mange gange og slået markedet med afstand. Da jeg skulle forberede dette indlæg, gennemgik jeg min portefølje, for at se hvilke aktier, der har påvirket mit afkast bedst.

Mine bedste investeringer

Nedenstående er en liste over nogle af de investeringer, jeg har tjent allerflest penge på i skrivende stund.

Novavax 4500%

Plug Power 1000%

Nio 750%

Workhorse Group 700%

Farfetch 550%

Everi Holdings 450%

Redfin 400%

Gravity 400%

Fastly 400%

Trade Desk 400%

Upwork 350%

Nvidia 350%

Appian 350%

Etsy 350%

Zoom 300%

Daqo New Energy 300%

DocuSign 300%

Cerence 300%

StoneCo 300%

+ utallige andre aktier med nogle hundrede procents afkast og mindre. Hvis du ønsker at se bevis for nogle af ovenstående handler, så send mig en e-mail.

Det er vigtigt at pointere jeg også har brændt nallerne gentagne gange, primært på cannabis og diverse små biotek aktier. Jeg har ejet aktier der er faldet med helt op til 100% og blevet værdiløse ved konkurs. Jeg fejler dagligt og lærer fortsat hver dag.

Mine vindere er typisk store vindere og overskygger i den grad mine tabere. Jeg investerer aldrig i noget, jeg ikke tror mindst giver et afkast på over 200% inden for 5 år.

Efter gennemgangen af dette, tænkte jeg det ville være relevant at lave en liste med aktier, som jeg endnu ikke har tjent særlig meget på, men som jeg forventer kan tage fart de kommende år.

Mine bud på spændende aktier fremadrettet

Nedenstående skal selvfølgelig ikke ses som en købsanbefaling, ligesom alt andet på denne blog. Det er kun ment som inspiration.

Jeg har gennemgået mit depot for nogle af de investeringer, jeg anser som mest attraktive inden for de næste 5-10 år.

Aktier, som alle har en tilpas lav markedsværdi, er under radaren for de fleste og ikke mindst vækster i et tempo, der potentielt kan gøre dem til særdeles gunstige investeringer.

Såfremt du finder dem interessante, er det vigtigt at nævne de bærer en rimelig stor risiko. Jeg ville derfor foretrække at investere mindre beløb i så mange som muligt. Jeg ejer selv samtlige aktier.

Bandwith (Ticker: BAND)

DermTech Inc (DMTK)

EHang Holdings (EH)

eXp World Holdings (EXPI)

Flying Eagle Acquisition Corp (FEAC)

FuboTV Inc (FUBO)

Futu Holdings (FUTU)

Intellicheck Inc (IDN)

Lightspeed POS Inc (LSPD)

Shift4 Payments (FOUR)

Tattooed Chef Inc (TTCF)

Celcius Holdings (CELH)

Biolife Solutions (BLFS)

CleanSpark Inc (CLSK)

Elastic NV (ESTC)

Personalis (PSNL)

Jeg har selvfølgelig ingen ide om hvilke af ovenstående, der vil stige mest. Jeg er dog ret sikker på at ovenstående tilsammen kunne danne en fornuftig portefølje, såfremt du er okay med en rimelig høj risiko og dermed forhåbentlig en mulighed for at slå markedet på lang sigt!

Hvis du har læst med hertil, vil jeg sige tak fordi du læste med. Jeg håber du screener ovenstående aktier og finder dem ligeså interessante som jeg.

Hvis du ønsker at vide, hver gang jeg offentliggør et nyt indlæg på min blog, kan du følge mig på instagram: finansblog.dk.

De bedste hilsner 

Martin, Finansblog.dk 

Disclaimer:  

INGEN af mine indlæg må ses som en købsanbefaling. Det skal blot ses som inspiration. Jeg er hverken autoriseret til eller kvalificeret til decideret rådgivning. Jeg tager forbehold for tastefejl, misforståede eller misfortolkede informationer mv. Du bør altid selv undersøge mine påstande til bunds. 

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button