AktierInvestering

Jeg håber du fulgte mine forslag!

For under en måned siden, skrev jeg et indlæg, der gav mit bud på små spændende “under radaren” aktier, jeg mente ville slå markedet. I dag tager vi et blik på, hvordan det så er gået.

For at være ærlig, havde jeg ikke forventet det ville ske så hurtigt. Men da jeg tilfældigvis tjekkede op på de omtalte aktier, var det tydeligt de allerede på under en måned, har slået markedet markant!

Hvis du ikke læste indlægget, kan du gøre det på følgende link:

Inspiration til små spændende aktier – Finansblog.dk

Hvis du læste det og købte de omtalte aktier, har du leveret et fantastisk afkast på rekordtid! Hvad du så vælger at gøre nu, er helt op til dig selv. Men jeg mener fortsat samtlige aktier, ser særdeles attraktive ud fremadrettet.

Da jeg opstillede de 16 forskellige aktier i indlægget, tilføjede jeg følgende kommentar:

Jeg har selvfølgelig ingen ide om hvilke af ovenstående, der vil stige mest. Jeg er dog ret sikker på at ovenstående tilsammen kunne danne en fornuftig portefølje, såfremt du er okay med en rimelig høj risiko og dermed forhåbentlig en mulighed for at slå markedet på lang sigt!

Det viste sig altså at være helt rigtigt. Nedenstående viser nøjagtigt hvordan de hver især har udviklet sig. Det er bemærkelsesværdigt at kun EN ud af 16, er i minus. Og dette minus er på kun 10,14%.

Jeg vil lige minde om at aktiemarkedet i gennemsnit stiger 7-8% årligt.

Bandwith: kurs 150 ved indlæg, kurs 176 i skrivende stund, afkast 17,33%

Dermtech: kurs 12,68 ved indlæg, kurs 23,40 i skrivende stund, afkast 84,54%

EHang: kurs 14,93 ved indlæg, kurs 25,46 i skrivende stund, afkast 70,53%

eXp World: kurs 54,15 ved indlæg, kurs 78,88 i skrivende stund, afkast 45,67%

FEAC: (mergede som forventet og hedder nu SKLZ) kurs 13,05 ved indlæg, kurs 19,57 i skrivende stund, afkast 49,96%

Fubo: kurs 27,1 ved indlæg, kurs 52,59 i skrivende stund, afkast 94,06%

Futu: kurs 43,98 ved indlæg, kurs 39,52 i skrivende stund, afkast -10,14%

Intellicheck: kurs 9,97 ved indlæg, kurs 10,06 i skrivende stund, afkast 0,9%

LSPD: kurs 55,7 ved indlæg, kurs 67,09 i skrivende stund, afkast 20,45%

Shift4: kurs 61,61 ved indlæg, kurs 71,86 i skrivende stund, afkast 16,64%

Tattooed chef: kurs 15,83 ved indlæg, kurs 24,69 i skrivende stund, afkast 55,97%

Celsius: kurs 32,69 ved indlæg, kurs 43 i skrivende stund, afkast 31,54%

BLFS: kurs 35,91 ved indlæg, kurs 44,65 i skrivende stund, afkast 24,34%

CLSK: kurs 10,93 ved indlæg, kurs 23,40 i skrivende stund, afkast 114%

Elastic: kurs 119,41 ved indlæg, kurs 157,03 i skrivende stund, afkast 31,5%

Personalis: kurs 27,77 ved indlæg, kurs 42,69 i skrivende stund, afkast 53,73%

Altså i alt et gennemsnitligt afkast på 43,8%!!!! På mindre end en måned. Jeg har slået markedet med afstand og du har forhåbentlig selv været med på vognen.

Til sammenligning er verdens indekset steget 12% for HELE året.

Jeg ønsker dig en rigtig god jul og jeg er meget taknemmelig for du gider at læse med.

Hvis du ønsker at vide, hver gang jeg offentliggør et nyt indlæg på min blog, kan du følge mig på instagram: finansblog.dk.

De bedste hilsner 

Martin, Finansblog.dk 

Disclaimer:  

INGEN af mine indlæg må ses som en købsanbefaling. Det skal blot ses som inspiration. Jeg er hverken autoriseret til eller kvalificeret til decideret rådgivning. Jeg tager forbehold for tastefejl, misforståede eller misfortolkede informationer mv. Du bør altid selv undersøge mine påstande til bunds. 

Related Articles

4 Comments

 1. Hej Martin.

  Jeg vil høre hvilken broker du benytter dig af?
  Jeg har selv Etoro, men overvejer at skifte til Markets.com.
  Har du nogle uformelle råd eller anbefalinger dér.
  VH
  Charles

 2. Kan vi måske få en artikel om hele din portefølje, og rigtig gerne i procent. 🙂 Fortsæt det gode arbejde

  1. Hej Peter. Jeg forsøger løbende at skrive om alle de aktier jeg ejer. 99% af dem jeg nævner i mine indlæg, ejer jeg. Så min portefølje udgøres stort set af alle dem jeg indtil videre har beskrevet i diverse indlæg. I de indlæg omkring fremtids investerings trends, fremgår mange af dem også. Måske jeg kan give et fuldt samlet overblik på et tidspunkt. De bedste hilsner Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button