Aktier

NYE små spændende aktier!

Jeg har glædet mig til at skrive dagens indlæg, da jeg har fået utallige henvendelser, omkring hvornår jeg igen, ville skrive om små spændende mindre kendte aktier.

Den 29 november, valgte jeg at skrive om 16 aktier, som jeg havde stor tiltro til, men som jeg på daværende tidspunkt ikke havde tjent særlig mange penge på.

Under en måned efter indlægget, var de i gennemsnit steget over 40%! Som jeg dengang skrev, havde jeg ikke forventet de ville stige så hurtigt, men det var og er fortsat aktier, jeg tror meget på de kommende 5-10 år.

Hele markedet og også de pågældende aktier, er siden faldet lidt tilbage. Det er virkelig nu, jeg selv køber alt jeg kan på de faldende dage. Jeg kommer 100% ikke til at ramme den præcise bund, men jeg får løbende suppleret op i fantastiske virksomheder, der aktuelt er på tilbud.

Det er lidt samme princip som at købe en skjorte på tilbud. Det er muligt den bliver sat yderligere ned, men hvis prisen i lang tid har været 1000kr, køber jeg den glad for 500kr og ærgrer mig således ikke, hvis den koster 300kr ugen efter.

Mange af os har en watchliste med aktier, som vi før eller siden vil eje, men desværre, har mange investorer utrolig svært ved at købe i et nedadgående marked.

Jeg har brugt nogle uger på at forholde mig til, hvilke aktier jeg mener, man nu kan købe til en attraktiv pris. Jeg vil godt gøre det meget klart, at INTET på denne blog er købsanbefalinger. Det er blot inspiration til hvilke selskaber du selv kan undersøge.

Jeg føler mig mindre ansvarlig, hvis jeg ikke giver dig direkte årsager og argumenter, for hvorfor netop disse skal købes. For da er du nødt til selv at researche. Så det fungerer som sidst, hvor jeg blot opstiller de pågældende.

Fællestræk for de følgende selskaber, er relativ lav markedsværdi, mulighed for markant vækst de kommende 5-10 år og selskaber som er relativt under radaren. Hvis du er mest interesseret i Carlsberg eller Matas, er det ikke denne blog du skal følge. Alt respekt for de to selskaber, men de kommer formentlig aldrig til at være livsændrende for din portefølje.

Nå, nu må vi til sagen. Har dog lige en sidste kommentar. Jeg har ingen ide om hvilke af de nedenstående aktier, der vil stige først og mest, men jeg føler mig ret overbevist og sikker på at de SAMLET vil levere rigtig godt inden for de næste 5-10 år. Så jeg ville personligt altid eje et mindre beløb i alle, end større beløb i få.

Aktier med stort potentiale og høj risiko

Upstart Holdings (ticker: UPST), aktuel kurs 128,86 USD

Opendoor (ticker: OPEN), aktuel kurs 21,19 USD

Mohawk Group (ticker: MWK), aktuel kurs 29,50 USD

CuriosityStream (ticker: CURI), aktuel kurs 13,55 USD

Twist Bioscience (ticker: TWST), aktuel kurs 123,86 USD

AcuityAds (ticker: ACUIF), aktuel kurs 12,86 USD

DarioHealth (ticker: DRIO), aktuel kurs 19,26 USD

CM Life Sciences (ticker: CMLF), aktuel kurs 14,89 USD

Intercept Pharmaceuticals (ticker: ICPT), aktuel kurs 23,08 USD

Schrödinger (ticker: SDGR), aktuel kurs 76,29 USD

Churchill Capital Corp IV (ticker: CCIV), aktuel kurs 23,18 USD

Progyny (ticker: PGNY), aktuel kurs 44,51 USD

111 Inc (ticker: YI), aktuel kurs 13,80 USD

AppHarvest (ticker: APPH), aktuel kurs 18,30 USD

Social Capital Hedosophia Holdings Corp. V (ticker: IPOE)

ARYA Sciences Acquisition III (ticker: ARYA), aktuel kurs 13,78 USD

Holicity (ticker: HOL), aktuel kurs 11,79 USD

Det var alt for denne gang, glæder mig til at se hvordan de udvikler sig de kommende år. HUSK det er rimelig højrisiko aktier og der skal investeres derefter. Tak fordi du læser med.

Hvis du ønsker at blive inspireret af eller direkte kopiere min portefølje på Etoro, skal du blot oprette en bruger og søge på MKollerup og tryk “Kopier”. Det er gratis og din portefølje vil automatisk følge min. Mindste beløb er 200 USD. Jeg skriver ugentlige opdateringer og gode råd derinde.

Hvis du ønsker at vide, hver gang jeg offentliggør et nyt indlæg på min blog, kan du følge mig på instagram: finansblog.dk.

De bedste hilsner 

Martin, Finansblog.dk 

Disclaimer:  

INGEN af mine indlæg må ses som en købsanbefaling. Det skal blot ses som inspiration. Jeg er hverken autoriseret til eller kvalificeret til decideret rådgivning. Jeg tager forbehold for tastefejl, misforståede eller misfortolkede informationer mv. Du bør altid selv undersøge mine påstande til bunds. 

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button